Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü Rutin Gözetimleri

Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü Rutin Gözetimleri

27.03.2023 tarihinde Balıkesir Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğüne ait müfettişlerin rutin gözetim faaliyeti için firmamıza kabulü gerçekleşmiştir.

Üretim faaliyetlerimizi büyük bir hassaslık ve şeffaflık içerisinde gerçekleştirmekteyiz. Firma olarak ürün kalitemiz ve ürün standartlarımız her noktada görülebilirdir.

Hal böyleyken , Ülkemizde aynı sektörde faaliyet gösteren bazı firmalar başka firmalar hakkında yanlış , yanıltıcı , asılsız ve kötüleyici ithamlarda bulunmaktadırlar. Bu ülkemizdeki en yaygın sosyal ahlak ve ticari ahlak problemlerinin biridir. Konuyla ilgili olarak iş ortağımız Gülaç Hukuk ile gerekli girişimleri başlatmış bulunmaktayız. 

Bunun yanında da 21.03.2023 tarihinde Balıkesir Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğüne başvurarak gerekli kontrollerin davetimiz üzere yapılması talep edilmiştir.

27.03.2023 tarihinde müfettişler '' 7223 sayılı - Ürün güvenliği ve Teknik Düzenlemeler Kanunu -  ile 02 Ekim 2016 tarihli 29845 sayılı resmi gazete'de yayımlanan - Atex Muhtemel patlayıcı ortamlarda kullanılan  teçhizat ve koruyucu sistemlerle ilgili yönetmelik 2014/34/AB  '' mevzuatı çerçevesinde gözetim faaliyetini gerçekleştirmişlerdir.

Troyex olarak bu gözetim faaliyetinin sorunsuz ve eksiksiz olarak tamamlamış olmanın haklı gururunu taşımaktayız.

 

 

Troyex Exproof Equipments B.V.

Weena 690 3012-CN Rotterdam Zuid Holland / Netherlands

 

Algemeen Directeur

Can YUMAK

Etiketler: