Ouzo Fabrikası Keşif Çalışması

Ouzo Fabrikası Keşif Çalışması

Troyex Genel Müdürü Can YUMAK , E.V.A. Distillery Genel Müdürü İgnatis PATRIKOPOULOS'u  Ex alanların keşfi için ziyarette bulundu.

Yunanistan'ın Midilli adasında bulunan E.V.A Distillery 1995 yılından itibaren Ouzo Mytilini markası ile faaliyet göstermektedir. Yunanistandaki Ouzo üretiminin %80'i bu adada yapılmaktadır.

Bu yüzden buradaki potansiyeli değerlendirmek için Troyex Genel Müdürü Can YUMAK ve Proje Satış Sorumlusu Furkan Mücahit IŞIK E.V.A Distillery firmasının Genel Müdürü Ignatis PATRIKOPOULOS ile ziyaret ederek keşif çalışmalarını tamamladı.

Ex alanların donatımı ve montajı Avrupa Birliği Destek Programı kapsamına alınarak Eylül sonu donatıma başlanacak şekilde plana alındı.

Türkiyedeki zor ekonomik koşullar ve fiyat dengelerinin sürekli değiştiği bir ortamda faaliyetlerimizi en iyi şekilde yürütebilmek için mutlaka yurtdışı ayağımızın sağlam olması gerekmektedir.

Bu noktada,Troyex olarak sadece ihracata odaklı ticaret değil aynı zamanda yurtdışı proje konularında da kendimizi ön plana çıkarmak hedefimiz haline gelmiştir.

 

Etiketler: